Hakemusliitteet

Hakemusliitteet-palvelun kautta mm. palkanlaskijat, sidosryhmät, JHL:n aluetoimistot ja yhdistykset voivat lähettää jäsenten päivärahahakemusten käsittelyyn tarvittavat liitteet kassalle.

Mikäli olet työttömyyskassan jäsen, lähetä päivärahahakemukset sekä liitteet työttömyyskassaan Ewertti eAsioinnin kautta.

1.11.2022 alkaen Hakemusliitteet-palvelun kautta voi lähettää vain liitteitä. Hakemukset lähetetään Ewertti eAsioinnin kautta tai postitse. 

Jäsenmaksun perintäsopimuksia ei voi lähettää Hakemusliitteet-palvelun kautta, vaan ne tulee lähettää Julkisten ja hyvinvointialojen liittoon.

HUOM. Laitathan henkilötunnus-kenttään sen henkilön henkilötunnuksen, jonka liitettä olet lähettämässä, jotta liite tulee perille.

Anvisningar för Hakemusliitteet-tjänsten på svenska

Instructions for the Hakemusliitteet-service in English

Sähköpostiosoitetta käytetään vain vahvistusviestin toimittamiseen sähköpostitse, sitä ei tallenneta tietojärjestelmiimme.

Voit liittää liitetiedoston, joka on .jpg, .png, .gif, .tiff tai .pdf -muodossa. Liitteen tiedostokoko voi olla maksimissaan 5 megatavua. Yhteys on suojattu ja lähetetty liite tulee suoraan hakemuksen käsittelijälle työjonoon.

Mikäli haluat toimittaa muita tiedostomuotoja (esim. Word- tai Excel- tiedostoja) sinun tulee muuttaa tiedosto PDF-muotoon. Ohjeet tiedoston muuttamisesta PDF:ksi saat tarvittaessa chatista tai Ewertin kautta viestillä.

Emme pysty vastaanottamaan salasanasuojattuja dokumentteja. Otathan esimerkiksi kuvan salasanasuojatusta dokumentista ja lähetät kuvatiedoston liitteeksi.