Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassan verkkosivustoa www.työttömyyskassa.jhl.fi.  Se on laadittu 23.9.2020 alunperin ja päivitetty 19.9.2023..

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio alkuvuodesta 2020 ja syksyllä 2023  ja se täyttää täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset pääosin, mutta joitain puutteita on olemassa (WCAG-kriteeristö  A- ja AA-taso). Näitä puutteita korjaamme syksyn 2023 aikana.

Ewertti eAsioinnin eli sähköisen asiointipalvelun  lukemaan saavutettavuusselosteen tästä linkistä .

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.
Lähetä tieto puutteesta sähköpostitse osoitteeseen tkassa@jhlkassa.fi.

Jos nettisivuillamme on puutteita saavutettavuuden vuoksi, etkä näin ollen voi nettisivuiltamme hakemaasi tietoa saada, voit aina soittaa asiakaspalveluun tai olla yhteydessä sähköpostitse tai eWertti eAsioinnin kautta

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.
Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
Puhelinnumero vaihde 0295 016 000