Siirry sisältöön

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Voit saada ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi aina kun sinulle on kassasta lähetetty postia tai viestejä. Kassalle ilmoittamasi sähköpostiosoitteen tulee kuitenkin olla toimiva.

Voit lukea kaikki työttömyyskassalta tulevat viestit, lisäselvityspyynnöt ja päätökset eWertti Nettikassan kautta. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi aina kun sinulle on kassasta lähetetty postia tai viestejä. Sinun itsesi tulee kuitenkin huolehtia, että sähköpostiosoitteesi on tiedoissamme oikein ja olet antanut luvan sähköpostimuistutuksille. Kannattaa tarkistaa myös, ettei osoite sisällä kirjoitusvirheitä.

Löydät yhteystietosi eWertti Nettikassan ”omat tiedot”-osiosta. Tarkista samalla, että sinulla on sähköpostimuistutukset ja sähköiset kirjeet valittuna. Voit samalla tilata myös tekstiviesti-ilmoitukset päivärahan maksuista.

Jos lähetämme sinulle sähköisen lisäselvityspyyntökirjeen, on se luettavissa eWertissä samana päivänä klo 17 jälkeen kohdassa Viestintä -> Sähköiset kirjeet. Odota siis kirjettä, jos näet käsittelytiedoista, että hakemuksesi odottaa jatkokäsittelyä.