Siirry sisältöön
Välttääksesi jonotusta puhelinpalvelussa, pyrithän selvittämään tilanteesi ensisijaisesti nettisivuiltamme. Tietoa koronan vaikutuksista päivärahan maksatukseen löytyy täältä täältä

Palveluita useilla eri kielillä

Työttömyyskassan jäsenkunnassa on paljon eri kieliä puhuvia jäseniä. Myös kassan palveluita on saatavilla yhä useammalla eri kielellä.

Kotisivuiltamme löytyy ohjeita viidellä eri kielellä

Haluamme palvella jäseniämme yhä useammalla eri kielellä, jotta jokainen löytäisi helposti tarvitsemansa neuvot päivärahan hakemista varten. Yhä useampi jäsenemme puhuu jotain muuta kieltä kuin suomea, joten siksi palveluita tältä osin myös jatkuvasti laajennetaan.

Työttömyyskassan kotisivuilta löytyykin ohjeita suomen lisäksi ruotsiksi, englanniksi, viroksi ja venäjäksi.

eWertti Nettikassaan voi kirjautua myös ruotsiksi tai englanniksi

Omia tietojaan pääsee selaamaan eWertissä myös muulla kuin suomenkielellä. Kirjautumissivulla voit valita millä kielellä haluat asioida tai voit siirtyä suoraan kotisivujen kautta ruotsin– tai englanninkieliseen kirjautumiseen.

Myös ansiopäivärahahakemuksen voit täyttää valitsemallasi kielellä. eWertin kaikki toiminnot ovat käytettävissä valitsemallasi kielellä suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Nyt tarjolla on myös englanninkielinen opasvideo päivärahan hakemista helpottamaan

Työttömyyskassa julkaisi kesällä englanninkielisen opasvideon, jonka avulla jäseniä neuvotaan päivärahan hakemisessa eWertti Nettikassassa sekä neuvotaan mistä päivärahanhakija löytää lisää ohjeita ja neuvoja.

Pääset katsomaan videon täältä.